New Profesional Consult 930 x 122

    Porcisteanu_Iasi

    Vali Porcişteanu s-a dus la Iaşi să se încoroneze campion

    Cu 26,5 puncte avans faţă de principalul urmăritor, Bogdan Marişca, şi cu o singură etapă înainte de finalul Campionatului Naţional de Raliuri (în afară de Raliul Iaşiului), pilotul piteştean Vali Porcişteanu a plecat în Moldova să se încoroneze campion. Astăzi debutează Raliul Iaşiului, iar sâmbătă seara, Porcişteanu poate deveni pentru prima oară în carieră campion naţional de raliuri!

    Chiar şi principalul contracandidat al lui Porcişteanu, Bogdan Marişca, spune că piteşteanul este aproape campion: „Sper ca Vali să nu rateze titlul, îl merită din plin, a fost anul lui. Noi vom face tot ce ne stă în putinţă să rămânem pe locul al doilea”.

    La conferinţa de presă de dinaintea startului, Valentin Porcişteanu şi-a dezvăluit o parte din strategia pe care o va aborda, pentru a nu risca nimic: „Vreau să răzbun ghinioanele de anul trecut, însă nu voi forţa, voi merge atât de tare cât trebuie, pentru că cei din spate trebuie să atace. Eu vreau să fiu aproape de ei ca şi timp. Mi-a plăcut întotdeauna macadamul şi configuraţia probelor de la Iaşi şi mă simt în formă. Suntem foarte motivaţi să câştigăm primul titlu”, a spus Vali Porcişteanu, care-l are coleg pe Dan Dobre.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3