Donaris 930 x 122

porcisteanu

Vali Porcişteanu se dă cu kartul

Înaintea disputării penultimei etape din Campionatul Naţional de Raliuri (Iaşi, 23-24 septembrie), unde poate deveni în premieră virtual campion, Valentin Porcişteanu va participa în acest week-end la ultima etapă a Campionatului Naţional de karting Dunlop. Pilotul piteştean nu va concura, ci îi va premia pe campioni la finalul curselor, alături de alţi mari piloţi ai ţării, precum Bogdan Marişca, Mihai Leu sau Claudiu David. Evenimentul va avea loc pe circuitul AMCKart, din Bucureşti, acolo unde vor avea loc şi curse demonstrative ale conducătorilor auto experimentaţi.

Valentin Porcişteanu şi colegul lui, copilotul Dan Dobre, conduc în clasamentul general al Campionatului Naţional de Raliuri, având 27 de puncte avans faţă de echipajul  Marişca-Itu, cu două etape înainte de final. Dacă la Iaşi se va impune din nou, Porcişteanu va deveni campion naţional, primul pe care-l dă Piteştiul după foarte mulţi ani. Porcişteanu a câştigat în acest an patru etape, la Braşov de două ori, la Cluj şi la Arad, în timp ce la Sibiu a fost pentru singura dată când a abandonat.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90