930 x122 grota rece

TENIS

10.000 de dolari, puși la bătaie la un turneu de tenis

Nicolae Văcăroiu, preşedintele Curţii de Conturi a României, va fi prezent sâmbătă în Bascov, judeţul Argeş, a anunţat astăzi Gabriel Săndulescu, organizator al turnelului „Trofeul Consiliului Judeţean Argeş” la tenis masculin. Văcăroiu, fost senator de Argeş al PSD şi fost premier al ţării, va fi cel care va înmâna premiile câştigătorilor turneului.

La această competiţie, ajunsă la cea de a 10 ediţie şi organizată cu sprijinul direct al Consiliului Judeţean, participă sportivi din 15 ţări, inclusiv din Australia sau Malaezia.

Turneul este dotat cu premii de 10.000 de dolari şi face parte din calendarul circuitelor de seniori ale Federaţiei Internaţionale de Tenis, care se desfăşoară în România sub denumirea de Cicuitul FRT PRO.

Finala la dublu este programată să aibă loc vineri, 12 iulie, de la ora 17, la baza sportivă de la Bascov a complexului Star, iar finala la simplu, sâmbătă, cu începere de la ora 10:30.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3