930×122 CAPRA 5

mihai_radut

Vedeta lui International a plecat la Steaua!

Pitesti. 17 iunie. 2010.
Vedeta lui Curtea de Arges a plecat in Capitala! Mihai Radut, cel mai bun jucator al Interului, component al nationalei de tineret a Romaniei si proaspat convocat la nationala de seniori, a plecat la Steaua. Mijlocasul de 20 de ani a mai avut oferte de la Dinamo dar si de la o echipa din Spania, insa a preferat sa joace in Ghencea.

Mihai Radut a declarat pentru site-ul stelisti.ro ca este foarte bucuros pentru transferul realizat azi si a precizat ca visul sau este sa iasa campion. „Mi s-a implinit un vis. Tin cu Steaua de cand eram copil, iar transferul aici este un lucru extraordinar. Vreau sa joc si sa ies campion. Voi da totul pentru Steaua. Nu ma tem de nici o concurenta, este bine ca sunt jucatori valorosi si asta va duce la performanta”.
Fostul mijlocas al lui International este jucatorul Stelei pentru cinci ani, iar in schimbul sau, clubul din Ghencea va plati un milion de euro.In sezonul recent incheiat, fotbalistul de 20 de ani a jucat 27 de meciuri în prima divizie pentru Inter, a marcat de 4 ori si a dat 2 pase de gol

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3