EcoMoto 930×122

    LUPTE_FULL_CONTACT

    Veniți să-i vedeți pe granzii luptelor full-contact!

    Săptămâna aceasta, Piteştiul găzduieşte cea mai fierbinte confruntare a granzilor luptelor mixte!

    26 de sportivi, reprezentând elita artelor marţiale mixte (MMA) din România, dar şi concurenţi din străinătate se vor înfrunta în arenă, la Sala Sporturilor, vineri, 27 septembrie, de la ora 19.

    În avanpremiera galei, la Euromall Piteşti va avea loc cântarul oficial al evenimentului. Astfel, joi, 26 septembrie, centrul comercial Euromall va găzdui cântarul oficial al Galei Romanian Extreme Fighting, practic prima probă a competiției de vineri de la Sala Sporturilor.

    Piteștenii îi vor putea întâlni pe cei 26 de sportivi participanţi la eveniment începând de la ora 16, la parterul centrului comercial, acolo unde organizatorii îi vor cântări, măsura şi îi vor prezenta publicului. Fanii luptelor în cuşcă îşi vor putea cunoaşte idolii, printre vedetele artelor marţiale mixte prezente la gala din Piteşti numărându-se Balla Zsolt, cel mai cunoscut luptător de MMA din România, şi bulgarul Giorgiev Kamen, cel care a reuşit performanţa de a-l pune la pământ pe Cătălin Zmărăndescu. De asemenea, piteștenii vor rămâne impresionaţi de Fall Omar, un adevărat munte de muşchi de 140 de kg, care îl va înfrunta în cuşcă pe cel mai bun sportiv al Ungariei la această categorie. Printre sportivii intraţi în competiţie se numără şi cei mai buni luptători argeşeni, care vor avea o misiune grea în confruntarea cu titanii artelor marţiale mixte.

    Tone de muşchi, adrenalină şi spectacol garantat – sunt promisiunile organizatorilor Galei RXF de la Sala Sporturilor pentru fanii luptelor full-contact din Pitești și Argeș!

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90