New Profesional Consult 930 x 122

automobilism

VENIȚI SĂ O VEDEȚI PE LOLA! ESTE IMPRESIONANTĂ!

Sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul tradiţional al Primăriei Câmpulung Muscel și al Consiliului Județean Argeș, un club de profil le propune pasionaţilor de motorsport să îşi dea întâlnire în zilele de 20 și 21 septembrie pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, drum turistic recent modernizat cu fonduri europene, pentru o competiţie plină de suspans şi adrenalină: Trofeul Câmpulung Muscel 2014. Competiția reprezintă etapa a VII-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

Citiți și: SPECTACULOS! AUTOMOBILISM VITEZĂ ÎN MUSCEL (GALERIE FOTO)

Înainte cu două zile de finalizarea înscrierilor, peste 40 de piloți au confirmat prezența. Printre ei se numără principalii candidați la câștigarea titlului de campion național: Lucien Hora, Ovidiu Zaberca, Armando Battocchi și Paul Andronic. Două modele Ferrari, monopostul Lola (foto) și categoria mașinilor istorice vor face deliciul spectatorilor.

Cu această ocazie, drumul judeţean 734 Lereşti-Voina va fi închis circulaţiei pe 20 şi 21 septembrie între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă circulaţia se poate redeschide. De asemenea, este util ca cei care vin la Câmpulung dinspre Pitești să ia în calcul o întârziere de cel puțin o jumătate de oră ca urmare a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DN 73 Piteşti-Câmpulung-Braşov. (Foto: rallymagazin.ro)

Citiți și: HORA BUCURIEI ÎN MUSCEL! VEZI GALERIE FOTO!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90