EcoMoto 930×122

fc arges

VESTE MARE PENTRU SUPORTERII LUI FC ARGEȘ!

Veste mare pentru suporterii lui FC Argeș! Pe ordinea de zi a şedinţei în plen de mâine, 6 iulie 2017, a Consiliului Local Pitești figurează şi un proiect de Hotărâre cu privire la accesul spectatorilor la meciurile pe care FC Argeş le va juca de acum înainte pe teren propriu.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Conform proiectului Primăriei, care urmează să fie supus dezbaterii și votului consilierilor în ședința care va începe la ora 15, preţul unui bilet de intrare va fi de numai 1 leu! Veste mare pentru suporterii piteșteni, care vor avea astfel un motiv în plus să vină în număr mare la stadion.

Conducerea Primăriei spune că și-ar fi dorit ca intrarea să fie gratuită, dar că normele actuale impun emiterea de bilete pentru a se contoriza numărul de spectatori prezenţi la un meci de fotbal.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Pe lângă tarif, vor fi analizate şi unele măsuri organizatorice de menţinere a ordinii şi a disciplinei pe stadionul „Nicolae Dobrin”, stadionul pe care noul FC Argeș își va disputa partidele de pe teren propriu în sezonul 2017 – 2018 al Ligii a II-a de fotbal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90