New Profesional Consult 930 x 122

victor_hanescu

Victor Hănescu, în Curtea de Argeş

Tenismanul Victor Hănescu, locul 57 în clasamentul ATP, a fost astăzi în Curtea de Argeş. Hănescu are bunicii în Argeş, în comuna Domneşti, acolo unde a şi copilărit. El a dorit să lanseze în județul nostru o campanie proprie de sprijinire a tinerelor talente în tenis.

Hănescu a demarat campania „Orice campion are un început”, campanie prin care îşi propune să promoveze în rândul juniorilor din toată ţara sportul care lui i-a adus atâtea satisfacţii.

Aproape 100 de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, legitimaţi la Tenis Club din Curtea de Argeş, au petrecut aproximativ două ore în compania sportivului. Victor Hănescu le-a oferit cadouri şi autografe şi a schimbat cu ei câteva mingi la fileu.

Hănescu a decis să doneze toţi banii încasaţi în urma partidei din Cupa Davis contra Olandei, din primăvara acestui an, pentru achiziţionarea de produse sportive necesare juniorilor care tind spre marea performanţă în tenis.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3