NOR CURIER 930X122

international_jucatori

Victorie a Interului dupa 10 etape!

Pitesti. 16 martie 2010.
FC International a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formatia FC Brasov, in primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I. Golul brasovenilor a fost marcat de Zaharia in minutul 11, in timp ce pentru interisti au punctat Emmanuel Kone in minutul 30 si Bacila in minutul 79.
Dupa pauza, pe un teren acoperit cu zapada, elevii lui Ionut Badea s-au jucat cu ocaziile de gol, in special spre finalul celei de-a doua reprize, insa golul trei al argesenilor nu s-a materializat si pe tabela.
In minutul 88, Rui Duarte de la FC Brasov a primit al doilea cartonas galben, si implicit pe cel rosu, pentru ca a degajat nervos o minge dupa care a iesit in corner.
Brasovenii au cerut penalty la ultima faza a meciului, la un presupus hent al argeseanului Neagu, pe care mingea l-ar fi lovit sub brat in urma unei sarituri la cap.
Aceasta este prima victorie a echipei International Curtea de Arges dupa zece etape.
FC Brasov: Coman – Rui Duarte, N. Constantin, Nuno Diogo, Ezequias – Roman, Mateiu, N. Grigore, Voicu – Zaharia, Sburlea. Antrenor: Viorel Moldovan.
International: Popa – G. Matei, Viera, Pintilii, Neagu – Abiodun, Menassel, E. Kone, Voiculet – Apostu, Radut. Antrenor: Ionut Badea.
Vezi aici faza la care brasovenii au cerut penalty

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90