Donaris 930 x 122

viera

Viera ramane la Inter

Pitesti. 28 iunie 2010.
Fundasul central Ousmane Viera a ramas la FC International. Ivorianul imprumutat de la CFR Cluj pentru sezonul trecut a ajuns la o intelegere cu formatia lui Benone Lazar dupa ce, saptamana trecuta anuntase ca se afla in negocieri cu o echipa din Franta.

 

Deoarece transferul nu s-a concretizat Viera a semnat un contract valabil trei ani cu FC International. Ousmane Viera are 24 de ani, este component al nationalei Costei de Fildes si a jucat pentru Nationala U-23 la Jocurile Olimpice de vara din 2008 de la Beijing.
Alti trei jucatori au ales sa imbrace tricoul echipei FC International pentru urmatoarea prioada. Atacantul Daniel Stan a semnat cu FC International un contract pe doi ani, cu drept de prelungire, dupa ce, in urma cu cateva zile, refuzase sa plece în cantonament in Austria alaturi de ceilalti colegi. Stan a fost chiar pe punctual de aparasi Interul, fiind nemultumit de contractul care ii fusese propus de conducerea clubului International. In urma negocierilor cele doua parti au ajuns la un compromise. Pe langa Daniel Stan si Viera, si-au mai prelungit contractele Cornel Frasineanu pentru un an si Nasser Mennassel pentru trei ani.
In prezent echipa se afla intr-un cantonament de 16 zile in Austria, ale carui costuri totale se ridica la aproximativ 60.000 de euro, si a disputat deja primul amical castigat cu 2-0(1-0) in fata gruparii austriece Scholz Grodig. Golurile argesenilor au fost marcate de Ciucur in minutul 30 si Antohi in minutul 85. In urmatorul meci de pregatire, interistii vor evolua in compania gruparii maghiare Videoton.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3