930×122 CAPRA 5

marius-ion_FCA

Viorel Dumitrescu răspunde zvonurilor: „Nu-mi impune nimeni nimic la echipă”

Antrenorul echipei FC Argeş este criticat în unele medii că autoritatea lui la club este aproape zero, exemplul cel mai elocvent fiind că la doar câteva zile după ce-l exclusese definitiv din lot pe Marius Ion (foto), l-a reprimit în lot pe jucător, ba chiar l-a şi introdus în meciul de la Slatina.

„I se acordă o ultimă şansă”
Pe site-ul oficial al clubului, antrenorul Viorel Dumitrescu a ţinut să explice „cazul Marius Ion” şi să declare răspicat că nu-i impune nimeni hotărârile pe care le ia la echipă. „Decizia referitoare la situaţia lui Marius Ion a fost luată în favoarea echipei, pe mine neinteresându-mă omul Marius Ion, ci sportivul Marius Ion. Hotărârea de a-l reintroduce în echipă a fost pur tehnică, în niciun caz impusă de cineva. Jucătorul Marius Ion probabil a conştientizat greşeala comisă, şi-a cerut scuze atât antrenorilor cât şi colegilor, iar grupul a hotărât în unanimitate să-i acorde acestuia o ultimă şansă. Acum totul depinde numai de el dacă a înţeles şi a asimilat informaţiile, părerile şi şansele acordate“, se scrie în comunicat.

Aproape de demitere?
Viorel Dumitrescu afirmase imediat după meciul cu FC Bihor de pe stadionul „Nicolae Dobrin”, terminat la egalitate, 0-0, că Marius Ion este exclus din lot şi, cât va fi el antrenor la FC Argeş, acesta nu va mai intra în echipă. Ion nu era la prima abatere disciplinară, el primind destul de uşor două cartonaşe galbene în meciul cu Juventus Bucureşti, lăsându-şi echipa în opt jucători de câmp, deoarece Octavian Ionescu fusese şi el eliminat. Culmea e că, deşi anunţase imediat după meciul de la Bucureşti că-i va amenda drastic pe cei doi, Viorel Dumitrescu… i-a iertat!

Suporterii echipei FC Argeş nu cred în sinceritatea antrenorului, ci mai degrabă susţin ideea că Marius Ion este jucătorul impus de către managerul Cătălin Barbu, şi de aceea a revenit atât de repede în teren. Dacă este aşa, atunci autoritatea lui Viorel Dumitrescu este zero şi, date fiind şi rezultatele înregistrate în ultimele patru etape (o înfrângere şi trei egaluri), nu mai are viaţă multă pe banca tehnică a echipei FC Argeş!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3