930×122 CAPRA 5

Visează la un stadion nou la Piteşti

În această săptămână, viceprimarul Laurenţiu Zidaru a primit o vizită mai puţin obişnuită în cadrul audienţelor săptămânale pe care le acordă marţea la Primărie. Un avocat din Piteşti i-a trecut pragul cu o solicitare inedită.

Concret, avocatul dorea să fie pus în contact cu oameni potenţi financiar din municipiul nostru şi numai care să poată să îi susţină un proiect ambiţios: un nou stadion la Piteşti. Bărbatul a venit şi cu soluţii, identificând un teren liber care s-ar preta la aşa ceva în zona Rolast.

Costul unei asemenea investiţii, care să se ridice la nivelul unor arene precum cele din Cluj sau Ploieşti, ar fi de circa 20 de milioane de euro. Propunerea a venit în contextul în care recent s-au împlinit 65 de ani de la naşterea marelui Nicolae Dobrin al cărui nume este purtat de stadionul din Trivale.

O investiţie nouă într-un stadion la Piteşti pare însă puţin probabilă, în condiţiile în care FC Argeş este o echipă deţinută de o firmă privată şi care dispune de o arenă pusă la dispoziţie de către municipalitate.

Municipalitate care a investit deja milioane bune de euro în modernizarea stadionului din Trivale, acum lucrându-se la încălzirea gazonului şi la modernizarea pistei de atletism.

555 X 222 CAPRA
570 X 90 POSADA 3