New Profesional Consult 930 x 122

vladoiu_jean

Vladoiu a plecat dupa 10 zile!

Pitesti. 13 iulie. 2010.
Nici nu s-a uscat semnatura lui Jean Vladoiu pe contractual cu FC Arges, ca ieri acesta a hotarat sa renunte la functia de tehnician al echipei din Trivale. Dupa zece zile Vladoiu a luat decizia de a pleca din Trivale dupa ce s-a convins ca nu are cu cine sa faca treaba si sa-si duca la bun sfarsit obiectivele stabilite. Desi conducerea clubului anunta ca investitorii se feresc de FC Arges, Vlădoiu spune ca a reusit sa aduca importante sume de bani si chiar jucatori la echipa insa aici nu exista sprijin din partea nimanui.

Pentru a repune pe picioare cantonamentul din Trivale de la Baza Vulturilor, Vladoiu a reusit sa faca rost de 40.000 de euro insa clubul nu a fost in stare sa asigure nici macar salariul unei bucatarese care sa le pregateasca mesele fotbalistilor, care in present nu au asigurata nici macar o singura masa pe zi. In plus, echipa se putea intari cu patru titular de la Universitatea Craiova pe care Mititelu ii ceda si chiar le platea integral salariile pe perioada cat acestia jucau la FC Arges. Picatura carea pus capac a fost refuzul conducerii din Trivale de a asigura macar transportul catre Germania, unde echipa reusise prin relatiile lui Jean Vladoiu sa efectueze un cantonament sponsorizat in totalitate de persoane private. Chiar si Mircea Rednic s-a aratat dispus sa ajute clubul alb-violet insa intentiile sale au fost infrante de mentalitatle de la Pitesti.
Managerul lui FC Arges, Catalin Barbu se declara uimit de plecarea lui Vladoiu si spune ca acesta cunoastea in amanunt situatie de la echipa si ce urma sa se intample in viitorul apropiat. Lui Barbu i se reproseaza faptul ca a renuntat la toti jucatorii de baza din unsprezecele lui FC Arges, iar locul lor va fi luat de juniori fara experienta pentru care clubul nu mai trebuie sa-si faca griji in privinta salariilor.
Vestea plecarii lui Vladoiu si ultimele ispravi ale lui Barbu i-au adus in pragul disperarii ăe suporterii echipei alb-violete care au venit la club pentru a cere explicatii. Ca de obicei Catalin Barbu s-a inchis in birou, iar in loc de explicatii a chemat politia sa-si scoata din curtea pe fani.
Dupa plecarea lui Vladoiu echipa a fost preluata de catre Mihai Zanfir, pentru cate vreme insa nimeni nu stie. Cert este ca situatia este una exploziva iar echipa risca sa nu fie inscrisa in campionat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90