NOR CURIER 930X122

    Voiculet suspendat sapte etape

    Voiculet, sapte etape out!

    Pitesti.02 noiembrie 2009.FC Arges.
    Adrian Voiculet a primit o sanctiune aspra din partea Comisiei de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal. Atacantul alb-violet a fost suspendat pentru sapte meciuri si a primit o amenda de 4000 de lei pentru ca l-a aplaudat ironic pe arbitrul Sebastian Coltescu la meciul de la Mioveni, castigat de FC Arges cu 1-0. Astfel antrenorul Ionut Badea are la dispozitie doar doi atacanti, pe Adrian Dulcea si Robert Beuran. Conducerea gruparii din Trivale nu a facut deocamdata recurs asupra deciziei de suspendare a jucatorului.
    Cazul lui Adrian Voiculet este unul foarte special, jucatorul primind sapte etape suspendare pentru ca a aplaudat ironic un arbitru, pe cand Eugen Trica, jucatorul celor de la Universitatea Craiova a primit doar doua etape dupa ce a vrut sa il loveasca pe centralul Alexandru Deaconu.
    Sursa sportarges.net

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3