Donaris 930 x 122

Voleibalistele pregătesc noul sezon

Deşi mai e o lună şi jumătate până la startul campionatului naţional de volei feminin, SCM CSU Argeş Volei a început pregătirile, iar în acest week-end are programate o serie de jocuri amicale. Proaspăt revenită pe prima scenă voleibalistică a ţării, echipa antrenată de Nicoleta Iatan s-a întărit cu câteva jucătoare de perspectivă şi intenţionează să se prezinte cât mai bine la debutul sezonului competiţional, pentru îndeplinirea obiectivului, care este rămânerea în prima ligă.

Azi, de la ora 17, SCM CSU Argeş Volei va juca în deplasare, contra formaţiei SCM Craiova, iar sâmbătă şi duminică are programate trei meciuri împotriva echipei CSM Comision Brăila: sâmbătă de la orele 10 şi 17:30, iar duminică de la 10. Aceste trei partide vor avea loc în sala de sport a Universităţii Piteşti, de pe Strada Gheorghe Doja.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3