EcoMoto 930×122

fc_arges_jucatori

Zanfir a plecat si el de la FC Arges

Mihai Zanfir si-a dat demisia de la FC Arges, dupa aproape doua saptamani in care a fost pe banca tehnica. Neintelegerile cu cei din conducerea clubului, lipsa jucatorilor si a perspectivei financiare, managerul care nu cunoaste pic de fotbal, toate s-au adunat, iar fosta glorie a FC Arges si-a facut bagajul si a plecat.

De altfel, nici macar nu se stie daca FC Arges se va mai inscrie in aceasta editie a Ligii a II-a. Jucatorii s-au antrenat practic singuri joi, mai ales ca nimeni nu pare sa mai doreasca sa vina la conducerea tehnica in mizeria in care se zbate echipa. Mihai Zanfir l-a inlocuit pe Jean Vladoiu care, dupa numai o saptamana, dandu-si seama de dezastrul de la FC Arges, a plecat. Primarul Tudor Pendiuc a afirmat ca niciun investitor nu i-a solicitat sprijinul pentru a prelua FC Arges, si este si cam greu, avand in vedere ca patronul Penescu cere cateva milioane de euro pentru a ceda pachetul majoritar de actiuni, asta in conditiile in care clubul este practic in faliment.{loadposition inside}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90