930 x122 grota rece

zapada_fotbal

Zapada amana etapa a 19-a pana in 2011

Pitesti. 06 decembrie 2010.

Comitetul de Urgenta al FRF a admis, azi, cererea LPF privind amanarea etapei a 19-a din Liga I, inaintata dupa ce 14 cluburi au fost de acord cu acest demers, iar 4 impotriva. Decizia a fost luata in unanimitate de presedintele FRF, Mircea Sandu, cel al LPF si prim-vicepresedinte FRF, Dumitru Dragomir, si vicepresedintele FRF, Octavian Goga.

Data la care va fi reprogramata etapa a 19-a va fi stabilita pe 20 decembrie, cand este programata sedinta Comitetului Executiv al FRF. Potrivit calendarului sezonului intern adoptat de FRF in martie 2010, Liga I urma sa se reia pe 18 februarie 2011, cu etapa a 20-a. Ramane insa de vazut daca vremea va fi propice pentru fotbal la acea data sau daca vom asista la o alta amanare.

In etapa a 19-a a Ligii I, care ar fi trebuit sa se joace intre 10 si 13 decembrie, erau programate urmatoarele meciuri:
FCM Targu Mures – FC Vaslui
Astra Ploiesti – Gloria Bistrita
Rapid – Unirea Urziceni
Sportul Studentesc – Dinamo
Universitatea Craiova – Steaua
„U” Cluj – FC Brasov
Victoria Branesti – CFR Cluj
Poli Timisoara – Gaz Metan Medias
Pandurii Targu Jiu – Otelul Galati

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90