930×122 CAPRA 5

SUPORTERI

Ziua marelui meci! Hai, România!

Milioane de suporteri români vor sta cu sufletul la gură în această seară. Naționala de fotbal întâlnește Grecia în deplasare, în primul meci al barajului de calificare pentru Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia. Partida se va diputa cu începere de la ora 21:45, pe stadionul „Georgios Karaiskakis” din Pireu.

Selecționerul Victor Pițurcă ar putea trimite în teren următorul 11: Tătăruşanu – Măţel, Goian, Gardoş, Raţ – Bourceanu, Lazăr – Nicoliţă, Maxim, Tănase – Marica. Echipa probabilă a Greciei: Karnezis – Torosidis, Siovas, Papastathoupoulos, Holebas – Katsouranis, Tziolis, Maniatis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Portugalia: Pedro Proenca (central), Bertino Cunha Miranda și Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (asistenți) şi Nuno Duarte Pereira Gomes (rezervă). Observator pentru arbitri a fost delegat spaniolul Juan Antonio Fernandez Marin, iar observator de joc va fi finlandezul Pertti Alaja. Returul se va juca marți, 19 noiembrie, de la ora 21, pe „Arena Națională” din București.

Tot în această seară se vor disputa și celelalte meciuri-tur de baraj pentru calificarea la CM 2014 din Brazilia: Portugalia-Suedia, Ucraina-Franța și Islanda-Croația.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3