Donaris 930 x 122

accident

Sportiv celebru, anunț îngrijorător: „Am fost la un pas de tragedie!”

Sportiv celebru, anunț îngrijorător: „Am fost la un pas de tragedie!”

Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

Benny Adegbuyi, cunoscutul luptător român de kickboxing, a fost implicat astăzi într-un accident pe Autostrada Soarelui. În mașină se afla și partenera sa de viață.

Aceștia se îndreptau catre Tuzla, județul Constanța, unde urma să aibă loc Cupa Ronin K1, ediția a 3-a, la care Benny Adegbuyi trebuia să participe.

Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub. Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină a apărut în ultima secundă de pe banda 1, iar eu, pentru a evita coliziunea frontală, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului.

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, spus Benny Adegbuyi, potrivit Sport.ro.

În vârstă de 38 de ani, Benny Adegbuyi este el mai bine cotat luptător român de kickboxing.

Foto interior: spynews/ Foto principal: antena3cnn

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3