930 x122 grota rece

Campionatul Național de Street Dance și Breaking Dance

Sportivi piteșteni, medaliați cu aur la dans!

Sportivii de la clubul „Total Dance Pitești” au reprezentat Piteștiul la Campionatul Național de Street Dance și Breaking Dance, de unde s-au întors campioni.

Citiți și: Argeșul are un alt campion mondial

Competiția s-a desfășurat în acest weekend, mai exact sâmbătă, 25 martie 2023, evenimentul fiind organizat de Federația Română de Dans Sportiv.

Citiți și: LA TAIFAS CU UN BLOGGER, DESPRE DOSTOIEVSKI, CAFEA ȘI FILME

La concurs au participat sportivi din toate zonele țării.

Competiția a fost strânsă, dar în cele din urmă, sportivii din cele patru trupe de dans și trei echipe de duo, antrenate la Clubul „Total Dance Pitești”, s-au întors cu medalia de aur la categoria de vârstă 13-15 ani, Secțiunea Street Dance Show.

Aceștia au fost coordonați și antrenați de coregrafii Lisa Maria Schieb și Marin Alexandru Antonio.

A fost un concurs greu, deoarece au fost foarte mulți participanți din toate zonele țării și nivelul lor de pregătire a fost foarte ridicat. Dar, după multă muncă și depășirea tuturor emoțiilor, trupa de performanță a Clubului <Total Dance Pitești>, <Mafia Balerinelor> a câștigat titlul de campioană națională”, informează coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3