spray

Spray împotriva COVID-19, comercializat de o firmă din Piteşti

Spray omologat împotriva COVID-19, comercializat de o firmă din Argeş.

Încă din perioada în care se aflau în faze experimetale, aceste soluţii au atras atenţia unui număr mare de persoane, fie şi prin simplu fapt că sunt la îndemână şi promit să acţioneze rapid.

Ei bine, iată că producătorii din domeniul farmaceutic, în urma efectuării a numeroase teste, au ajuns la o formulă omologată despre care se poate afirma oficial că reduce riscul infectării cu noul coronavirus.

Unul dintre aceste produse este Taffix, fabricat în Israel şi distribuit de o firmă din Argeş. Aceasta are sediul pe strada Depozitelor din Piteşti.

Spray-ul poate fi comandat online AICI, dar se găseşte şi în anumite farmacii din Piteşti şi din judeţ.

„Taffix™ ESTE o măsură suplimentară de prevenire a infectării prin crearea unei bariere mecanice cu un pH scăzut în jur de 3.5 la nivelul mucoasei nazale care împreună cu măsurile de prevenire recomandate de autoritățile medicale poate reduce riscul infectării cu virusuri cu transmitere pe cale aeriană inclusiv CORONAVIRUS”, se precizează pe site-ul firmei.

(Foto: descriptiv)

Fotoliu 1 555×222

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441