930 x122 grota rece

spray

Spray împotriva COVID-19, comercializat de o firmă din Piteşti

Spray omologat împotriva COVID-19, comercializat de o firmă din Argeş.

Citiți și: Alte imagini revoltătoare de pe Transfăgărășan! Urs atacat cu spray de un bărbat

Încă din perioada în care se aflau în faze experimetale, aceste soluţii au atras atenţia unui număr mare de persoane, fie şi prin simplu fapt că sunt la îndemână şi promit să acţioneze rapid.

Ei bine, iată că producătorii din domeniul farmaceutic, în urma efectuării a numeroase teste, au ajuns la o formulă omologată despre care se poate afirma oficial că reduce riscul infectării cu noul coronavirus.

Unul dintre aceste produse este Taffix, fabricat în Israel şi distribuit de o firmă din Argeş. Aceasta are sediul pe strada Depozitelor din Piteşti.

Spray-ul poate fi comandat online AICI, dar se găseşte şi în anumite farmacii din Piteşti şi din judeţ.

„Taffix™ ESTE o măsură suplimentară de prevenire a infectării prin crearea unei bariere mecanice cu un pH scăzut în jur de 3.5 la nivelul mucoasei nazale care împreună cu măsurile de prevenire recomandate de autoritățile medicale poate reduce riscul infectării cu virusuri cu transmitere pe cale aeriană inclusiv CORONAVIRUS”, se precizează pe site-ul firmei.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3