SMART KIDS 930X122

Supernova Pitești

Știre de ultim moment! Supernova face anunțul ACUM!

Știre de ultim moment! Supernova face anunțul ACUM!

Citiți și: Se întâmplă ceva magnific la Mega Centrul Comercial Supernova!

Cuplurile știu că organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viață nu este o misiune deloc ușoară! Poți scăpa de toate grijile ce țin de organizarea nunții voastre de vis cu o vizită la Târgul de Nunți care are loc weekendul acesta în Centrul Comercial Supernova Pitești.

Citiți și: Supernova Pitești pregătește ceva spectaculos pentru clienții săi!

Veți găsi aici tot ce aveți nevoie pentru a va organiza nunta perfectă: rochii de mireasă sau de ocazie, costume de mire, fotografi, florării, verighete, saloane de evenimente, cofetării, dar și agenții de evenimente.

Furnizorii îi așteaptă pe viitorii miri și cu reduceri pe toată perioada târgului, mai precis astăzi pana la 21.30 și mâine între 9.30-21.30.

În plus, tot astăzi, în centrul comercial Supernova Pitești se desfășoară Super Sâmbăta, ziua cu cele mai multe reduceri din lună.

Astăzi, magazinele centrului comercial își așteaptă clienții cu multe oferte și reduceri.

Alte detalii, AICI – Super Sâmbăta la Supernova Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90