NOR CURIER 930X122

inundatii

10 FOTOGRAFII DIN „JUNGLĂ”! IARBĂ ȘI BURUIENI DE-UN METRU ÎN PARCUL LUNCA ARGEȘULUI!

Slavă Domnului! Ploile din timpul nopții trecute nu au mai inundat Parcul Lunca Argeșului, din zona Zăvoi a Piteștiului.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Efectele inundațiilor din urmă cu zece zile se văd, însă, și acum. Pe partea dinspre malul râului Argeș nămolul și aluviunile aduse de apele învolburate nu au fost nici până astăzi îndepărtate. Cum nici iarba și nici buruienile crescute de-un metru nu au fost puse la pământ de lucrătorii municipalității. Totuși astăzi, la ora la care echipa ePitești a făcut fotografiile pe care vi le prezentăm, câțiva angajați de la serviciul de specialitate al Primăriei, lucrau cu furci, greble și lopeți.

Despre inundațiile de acum zece zile din Parcul Lunca Argeșului puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcul-lunca-argesului-inghitit-de-ape-vezi-galerie-foto/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/ratele-salbatice-inoata-pe-aleile-parcului-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90