Donaris 930 x 122

grevaprofesorilor11

10 licee in greva pe 22 aprilie

Pitesti. 20 aprilie 2010.
Greva pe semnatura, asta le propune inspectorul general scolar Gabriel Bratu, profesorilor din Arges. Astazi sindicatele au trimis o notificare catre ISJ Arges prin care anuntau greva din data de 22 aprilie, data la care inca se desfasura proba de competente digitale din cadrul examenului de BAC. Pentru a nu crea si mai multe probleme celor aproximativ 1400 de elevi care vor sustine in acea zi proba de testate pe calculator, Inspectopratul scolar a cerut tuturor membrilor din comisiile de evaluare si profesorilor supraveghetori sa declare in scris daca se vor alatura grevistilor sau isi vor desfasura activitatea in mod normal.
Astfel, din cele 43 de licee din judet in 10 nu se va sustine pe 22 aprilie proba de competente digitale deoarece profesorii vor fi in greva generala. Cele 10 unitati de invatamant in care profesorii vor protesta sunt colegiile nationale si o parte dintre liceele teoretice din Pitesti. Elevii care urmau sa sustina proba de competente digitale pe 22 aprilie in cele 10 unitati liceale vor fi reprogramati pentru 29 aprilie.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA