NOR CURIER 930X122

FLORIN_CIOABA

100.000 de persoane la înmormântarea lui Florin Cioabă!

La înmormântarea lui Florin Cioabă ar putea participa nu mai puțin de 100.000 de persoane.

Cifra este vehiculată de către membri ai familiei și lideri ai comunității de romi. La înmormântare, care va avea loc în Sibiu, localitatea de domiciliu a familiei Cioabă, ar urma să vină și reprezentanți ai romilor de peste hotare. Ministerul Afacerilor Interne va mobiliza forțe impresionante de polițiști și jandarmi cu ocazia acestui eveniment. Autointitulatul rege internațional al romilor, Florin Cioabă, va fi adus din Turcia în România în cursul zilei de mâine, cu un avion privat.

Amintim că Cioabă a murit în această dimineață în urma unui stop cardio-respirator în spitalul din Turcia în care se afla internat de la începutul săptămânii din cauza unui infarct. În timp ce se afla cu familia în concediu în Antalya, Florin Cioabă, care avea antecedente cardiace, a suferit un infarct. Infarctul s-a produs pe fondul temperaturilor exterioare foarte ridicate din Turcia. După ce a ieșit din comă, autointitulatul rege internațional al romilor a suferit o intervenție chirurgicală pentru a i se monta un dispozitiv de asistare circulatorie. Operația nu i-a fost, însă, de folos, acesta decedând circa 36 de ore mai târziu.

Florin Cioabă s-a născut pe 17 noiembrie 1954, în orașul Târgu Cărbunești, din judetul Gorj.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90