New Profesional Consult 930 x 122

zapada_a1

14 accidente pe A1 din cauza ninsorii

Pitesti. 18 ianuarie 2010.
Atentie cum plecati la drum cu masina.Zapada de pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, cazuta in timpul noptii, a dat din nou batai de cap atat soferilor cat si autoritatilor. Inca de la primele ore ale diminetii politistii au fost anuntati ca pe o portiune de cativa km ai autostrazii, stratul de zapada atinge 3-4 cm, in ciuda faptului ca masinile de deszapezire isi facusera deja aparitia de cateva ori. Din acest motiv, dar si din cauza vizibilitatii reduse, pana la ora pranzului la Politia Autostrazi au fost semnalate 14 accidente in care au fost implicate 19 masini. Din fericire nicio persoana nu a fost grav ranita, majoritatea evenimentelor rutiere inregistrate pe A1 fiind tamponari sau iesiri in decor. Cei mai mari inamici ai soferilor care au plecat la drum fara echipament de iarna au fost ninsoarea si vantul, care asterneau la loc stratul de zapada, la doar cateva minute dupa ce carosabilul era cat de cat curatit de camioanele dotate cu pluguri si lame.
In Pitesti pana la aceasta ora se circula destul de greu, in conditii de iarna, cea mai mare aglomeratie fiind inregitrata pe B-dul Nicolae Balcescu, intre Spitalul Militar si zona Bere.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis si o avertizare de cod galben de ninsori valabila pana miercuri la ora 6.00 dimineata pentru 17 judete din jumatatea de sud a Moldovei, Muntenia, sud-estul Transilvaniei si Dobrogea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3