930 x122 grota rece

    pitesti

    18,8 milioane de lei pentru străzile din Piteşti

    Proiectele realizate de Primăria Piteşti în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană – 13 la număr – încep să atragă efectiv banii preconizaţi a fi absorbiţi de la Uniunea Europeană. Vorbim în total de 38,8 milioane de euro. Unele din aceste proiecte deja au intrat pe ultima suta de metri din punct de vedere al procedurilor.

    Unul dintre aceste proiecte este şi cel privind reabilitarea infrastructurii din zona aferentă cartierului Prundu, spre râul Argeş.

     

    Astfel, municipiul Piteşti va beneficia de o finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană de 15,2 milioane de lei pentru proiectul „Modernizare străzi: Lânăriei, Târgul din Vale, Costache Negri”.

    Împreună cu suma alocată drept cofinanţare de autorităţile din Piteşti, valoarea proiectului ajunge la 18,8 milioane de lei. Acesta presupune reabilitarea străzilor şi trotuarelor, amenajarea de locuri de parcare, dar şi îmbunătăţirea reţelei de iluminat public stradal.

    Proiectul este inclus în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al municipiului Piteşti şi a fost deja aprobat pentru finanţare.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3