NOR CURIER 930X122

2 500 de salariati

CFR_MARFA

2.500 DE SALARIAȚI DE LA CFR MARFĂ VOR FI CONCEDIAȚI

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, s-a întâlnit ieri cu reprezentanții în România ai Fondului Monetar Internațional și ai Băncii Mondiale. Oficialii străini au solicitat informații la zi privind stadiul procesului de privatizare a CFR Marfă și situația arieratelor.

Citiți și: DISPONIBILIZĂRI LA FILARMONICA PITEŞTI

Șova a informat că pe 28 martie, conform angajamentului către FMI, Consiliul de Administrație al CFR Marfă a demarat procedurile de disponibilizare a unui număr de 2.500 de salariați. În plus, ministrul Transporturilor a anunțat ca măsuri de reducere a arieratelor că până la sfârșitul lunii martie au fost compensate creanțele CET-urilor (în valoare de 87,4 milioane de lei), a fost casat și valorificat materialul rulant și ieșit din exploatare, au fost încheiate contracte noi și au încetat prestațiile către clienții care au arierate la CFR Marfă.

De asemenea, ministrul Dan Șova le-a spus reprezentanților FMI și BM că la ora actuală CFR Marfă nu inregistrează arierate la bugetul general consolidat și nici la furnizorii de energie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • cfr spune:

    stati linistiti sunt locuri la paza si la supermarketuri !!!!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3