New Profesional Consult 930 x 122

accident

2 COPII RĂNIȚI ÎN ACCIDENT – ELICOPTER SMURD, TRIMIS DE URGENȚĂ

După cum v-am informat, astăzi, nu cu mult timp în urmă, pe drumul naţional Piteşti-Drăgăşani, pe raza comunei Poiana Lacului, la Păduroiu, s-a produs un grav accident de circulaţie. Revenim acum cu detalii.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Din motive încă necunoscute, un autoturism BMW a intrat pe contrasens, acolo unde a lovit un Peugeot în care se aflau un bărbat (șoferul) şi doi copii. Din accident a rezultat vătămarea corporală a tuturor celor trei persoane din Peugeot. Unul dintre copii, care a ajuns cu o ambulanță la Spitalul de Pediatrie din Pitești, urmează să fie transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Încă nu se știe de unde sunt cei implicați în accident.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

UPDATE: Toți cei trei din autoturismul lovit sunt din Poiana Lacului. Șoferul, în vârstă de 44 de ani, a scăpat cu răni ușoare. La fel și unul dintre cei doi copii, de 13 ani, băiatul șoferului. Celălalt copil, însă, o fată, tot de 13 ani, a suferit răni grave. Fata a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” din Capitală.

Șoferul BMW-ului, în vârstă de 22 de ani, din Mioveni, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, el a pierdut controlul asupra volanului din cauza vitezei mari. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90