New Profesional Consult 930 x 122

    finante_publice_arges

    27 mai, ultima zi pentru declararea veniturilor

    Veniturile realizate în 2012 trebuie declarate la administrațiile fiscale până pe 27 mai inclusiv. Precizarea vine de la Direcția Finanțelor Publice Argeș.

    În mod obișnuit, veniturile se declară până pe data de 25 mai a fiecărui an. Pentru că în acest an data respectivă pică într-o zi de sâmbătă, adică nelucrătoare, termenul a fost prelungit până pe 27 mai. Declarațiile pot fi depuse și după expirarea acestui termen, dar cu penalizări de întârziere și cu amenzi.

    Direcția Finanțelor Publice Argeș informează că declarația de venit (formularul 200) trebuie completat și depus la administrațiile fiscale de către contribuabilii din județ care în 2012 au obținut venituri din activităţi independente, venituri din cedarea folosinţei bunurilor (inclusiv venituri din arendă în situaţia în care contribuabilii au optat pentru determinarea venitului net în sistem real), venituri din activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real, câştig net anual sau pierdere netă anuală generată de tranzacţii cu titluri de valoare altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare în cazul societăţilor închise și câştig net anual sau pierdere netă anuală din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, precum şi din orice alte operaţiuni similare altele decât cele cu instrumente financiare tranzacţionate pe pieţe autorizate şi supravegheate de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3