930×122 POSADA 5

biobaza

2,7 milioane de lei pentru noua biobaza

Cornel Ionica, viceprimar al Pitestiului, a anuntat ca a fost lansata procedura de achizitie publica pentru construirea noii biobaze pentru caini la Smeura, pe un teren achizitionat in 2011 de municipalitate chiar langa adapostul deja existent. Valoarea investiei va fi una importanta, primele lucrari urmand sa inceapa, cel mai probabil, la anul, adica in 2012.

Conform studiului de fezabilitate privind noul adapost pentru caini de la Smeura, acesta va costa 2,7 milioane de lei. Suma include si TVA. Studiul arata ca adapostul va avea o suprafata de 3.807 mp, la un teren de 10.461 mp care lasa posibilitatea extinderii, plus o cladire de 524 mp pentru anexe si cabinete medicale.

Vor fi amenajate alei pe circa 3.900 mp de teren, dar si spatiu verde cu perdea de arbori pe 2.400 mp. Alimentarea cu apa se va realiza prin bransament la reteaua comunei Mosoaia unde va si fi construit adapostul municipalitatii.

Studiul de fezabilitate este primul pas pana la declansarea licitatiei in vederea stabilirii firmei care va construi noua buiobaza de la Smeura.

Cornel Ionica a mai spus ca activitatea de colectare a maidanezilor va fi realizata in toata zona metropolitana Pitesti, deci si din localitatile limitrofe care au aderat la aceasta zona. Consiliul Judetean ar urma sa contribuie, astfel, alaturi de Primarie, la construirea noii biobaze.

PIZZERIA SAPORI 555 222
Pizza Sapori Italia 570 90