New Profesional Consult 930 x 122

catuse_arestat

3 indivizi care au tâlhărit femei în plină stradă, arestați! Tâlharii au acționat și în Pitești și Curtea de Argeș!

Trei indivizi, cu vârste între 23 și 25 de ani, acuzați că au tâlhărit femei în plină stradă, femei cărora le smulgeau lănțișorul de la gât, au fost prinși de Poliție în urma unui flagrant organizat în Sibiu.

Cei trei au acționat și în Pitești și Curtea de Argeș, dar și în Sibiu, București, Râmnicu Vâlcea și Drăgășani. După ce urmărea viitoarea victimă, unul dintre ei îi smulgea lănțișorul de la gât și fugea. Ceilalți doi îl așteptau într-un autoturism. Anchetatorii precizează că indivizii, care ar fi comis un număr de 11 tâlhării, amanetau lănțișoarele în Râmnicu Vâlcea sau în Căciulata. Toți trei au fost reținuți și apoi arestați preventiv.

La prinderea făptașilor au pus umărul și polițiști din Argeș, care au colaborat cu colegii lor din București, Sibiu și Vâlcea. Cazul este instrumentat de Poliția Capitalei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90