New Profesional Consult 930 x 122

Arges

3 INDIVIZI, PRINȘI LA BRACONAJ

Poliţişti ai Seviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase și reprezentanți ai A.J.V.P.S. (Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi) Argeş au prins trei persoane bănuite de braconaj cinegetic.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Indivizii, cu vârste de 38, 47 şi 60 de ani, au fost depistați în apropierea pădurii din comuna Hârseşti în timp ce se deplasau cu un autoturism. Au fost opriți, iar polițiștii au descoperit în mașină o armă de vânătoare, o puşcă de tir sportiv cu glonţ, dispozitive artizanale pentru iluminat pe timp de noapte, muniţie confecţionată artizanal şi alte obiecte destinate vânătorii.

Persoanele respective nu aveau autorizaţie de vânătoare, iar armele aparțin bărbatului de 60 de ani. Toţi trei sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Bărbaţii au fost conduşi la Poliție, iar armele şi celelalte obiecte, ridicate pentru expertizare. (Foto: Poliția Română)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90