New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc-mic

30 de milioane, bani pentru proiectele Pitestiului

Confinantare de 30 de milioane de lei. Atatia bani a pus municipalitatea din Pitesti deoparte in acest an pentru proiectele cu finantare europeana pe care le-a gandit. Problema este ca cei din structurile centrale de avizare a acestor proiecte se misca mai lent decat viteza melcului!

 

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a declarat insa ca este optimist in ceea ce priveste punerea in practica a acestor proiecte. Edilul spera, insa, ca guvernantii sa se miste mai repede cand vinde vorba de avizele necesare.
 
Suma pe care municipalitatea din Pitesti a pus-o deoparte in acest an pentru a asigura cofinantarea proiectelor cu finantare europeana realizate a fost de 30 de milioane de lei.

Banii nu au fost insa nici pana acum cheltuiti, si asta deoarece proiectele de infrastructura elaborate inca nu au primit unda verde necesara de la autoritatile centrale.

Birocratie mare si in ministere, ce sa-i faci! Cele 30 de milioane de lei vor fi transferate in fondul de rezerva al municipiului, existand sperante ca la anul vor putea fi demarate proiectele le care se lucreaza inca din 2008.

Mai devreme de sezonul de vara, insa, nu sunt mari sanse ca lucrarile efective sa inceapa, si asta din cauza altor proceduri greoaie care trebuie indeplinite si a posibilelor contestatii care ar putea aparea in urma licitatiilor.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3