EcoMoto 930×122

    366 de contestaţii la Evaluarea Naţională

    Florin Gardin, inspectorul şcolar general al Argeşului, a anunţat astăzi că după examenul de Evaluare Naţională pentru elevii de clasa a VIII-a în județ au fost înregistrate 366 de contestaţii. Conform spuselor lui Gardin, numărul contestaţiilor este la jumătate faţă de cele înregistrate anul trecut.

    126 dintre contestaţii au fost depuse pentru lucrări la matematică, iar 240 pentru lucrări la limba şi literatura română. Mâine vor fi afişate rezultatele contestaţiilor, iar poimâine rezultatele finale ale Evaluării Naţionale în Argeş.

    Florin Gardin a mai precizat că la acest examen nu a fost niciun elev eliminat. Au existat şi 9 cazuri speciale de copii care fie au dat examenul în spital, fie la domiciliu, în special din cauza unor boli sau deficienţe de care suferă.

    Argeşul a înregistrat un procent de promovare de 78,59%, cu circa 1% mai mult decât media naţională.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3