930×122 CAPRA 5

accident

4 MINORI, RĂNIȚI ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER ÎN ARGEȘ

Un accident rutier s-a produs azi noapte în satul Lacurile, din comuna argeșeană Ciofrângeni.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

În vârstă de doar 17 ani, evident fără a avea permis de conducere, un adolescent din comuna Drăganu s-a urcat la volanului autoturismului Opel al tatălui său, probabil fără știrea acestuia, şi a ieşit în trafic împreună cu prieteni de-ai săi.

În timp ce se îndrepta către comuna Tigveni, minorul, care a dovedit o iresponsabilitate crasă, de altfel ca și prietenii lui, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă la stânga, iar mașina a ieşit în afara părţii carosabile.

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

O ambulanță SMURD și un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş au au intervenit de urgenţă. Pompierii au acționat pentru că existau scurgeri de lichide combustibile.

În urma accidentului au rezultat patru răniți: doi băieţi, unul de 17 și celălalt de 16 ani, şi două fete, fiecare în vârstă de 14 ani. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor băiatului de 16 ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral, şi fetelor, care acuzau dureri la coloană şi care aveau escoriaţii pe față, mâini și picioare. Toţi au fost internați la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Ulterior, doi dintre ei au fost transportați la un spital din Capitală.

Poliția a deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă și conducere fără permis auto a unei mașini pe un drum public.

Este al treilea caz în Argeș în doar câteva zile în care un minor conduce în trafic autoturismul tatălui său. În primele două cazuri, ambele înregistrate în Pitești, minorii iresponsabili au fost depistați de Poliție la volan înainte de producerea unui eventual accident. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90