New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

4 VARIANTE DE TRASEU PENTRU AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

Proiectantul lucrează la 4 variante de traseu pentru viitoarea autostradă Pitești-Sibiu. Anunțul a fost făcut astăzi în Pitești de către șeful Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Narcis Neaga, care nu a precizat, însă, variantele de lucru.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

El a participat în sala mare a Consiliului Județean la o conferință de presă organizată la inițiativa deputaților de Argeș Mircea Drăghici și Cătălin Rădulescu, membri ai comisiei pentru transporturi a Camerei.

Potrivit lui Neaga, cele 4 variante ar urma să fie schițate până la finalul acestei luni. În octombrie și poate chiar și în noiembrie variantele se vor afla în dezbatere publică. Vor putea fi consultate pe site-ul Companiei și dezbătute în întâlniri publice care vor fi organizate în Pitești și Sibiu.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

După alegerea traseului, anunțul de scoatere la licitație a lucrărilor pentru cele două capete, dinspre Pitești și, respectiv, Sibiu, ar urma să fie publicat pe SEAP fie către finalul acestui an, fie la începutul anului viitor, astfel încât șantierul să fie deschis în 2016.

Pe de altă parte, a mai anunțat Narcis Neaga, în următoarea perioadă va avea loc o actualizare a indicatorilor tehnico-economici ai investiției.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3