930X122 MAIA

Judo

471 de judoka din toată lumea, în competiție la Piteşti

În perioada 27-28 aprilie în Piteşti se va desfășura un eveniment sportiv de anvergură internaţională, au anunţat astăzi primarul Tudor Pendiuc şi Teodor Avrămescu, ofiţer de presă al Federaţiei Române de Judo. Este vorba de Cupa Europeană de Cadeţi rezervată sportivilor cu vârste de sub 18 ani.

Vor fi la Piteşti nu mai puţin de 471 de sportivi din 20 de ţări. Dintre cei 471 de sportivi, 365 sunt străini, iar 106 sunt români. Ţările din care vin sportivii sunt Austria, Croaţia, Marea Britanie, Italia, Muntenegru, Rusia, Serbia, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Cipru, Finlanda, Moldova, Slovenia, Tunisia, Turcia, Ucraina, Bosnia-Herţegovina, Israel şi România. Aceasta este a 9-a ediţie a Cupei găzduită de România şi a doua organizată în Piteşti.

Sâmbătă, 27 aprilie, la Sala Sporturilor Trivale, la ora 10, vor începe preliminariile, iar la ora 16 este programată deschiderea oficială a evenimentului. Competiţia va continua duminică, tot de la ora 10, cu alte concururi. Intrarea este liberă.

După turneu, tot în Piteşti, în sala de sport a Universității de Stat, se va desfăşura şi un stagiu internaţional de pregătire pentru judokani.

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3