EcoMoto 930×122

descindere_mascati

5 politisti din cadrul IPJ Arges au ajuns in arest!

Ieri ,încă de la primele ore ale dimineții ,polițiști din cadrul IPJ Argeș și  DGA Argeș, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Operațiuni Speciale  Pitești și de către echipele de intervenție rapidă din cadrul IPJ Dâmbovița, IPJ Olt, IPJ Valcea, IPJ Gorj, jandarmi din cadrul IJJ Argeș și lucrători din cadrul D.G.I.P.I.-S.J.I.P.I. Argeș au efectuat simultan 62 percheziții domiciliare Argeș și Vâlcea! Au fost vizate 149 persoane învinovățite pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, luare de mită, dare de mită, favorizarea infractorului și tăinuire. Toate acestea  făceau parte dintr-un grup infracțional   nestructurat.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, a fost identificată și ridicată cantitatea de 15.233 litri produs petrolier, 4 instalații artizanale folosite pentru sustragerea produselor petroliere, 2 autoturisme și suma de 130.529 lei și 18.116 euro. Toate acestea făceau parte dintr-un grup infracțional   nestructurat.   

80 de persoane au fost duse pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș , iar 41 învinuiți au fost reținuți .În cadrul acestei  acțiunii au fost vizați și 5 agenți de poliție din cadrul IPJ Argeș, învinuiți pentru infracțiuni de corupție. Aceștia sunt suspectați că, în perioadă iulie 2011 – aprilie 2012,au sustras din conductele magistrale aparținând O.M.V. Petrom, situate pe raza comunelor  Merisani și Draganu, jud. Argeș, importante cantități petrol .

Prejudiciul  este estimat la aproximativ 1.000.000 lei. La această acțiune au lucrat 300 polițiști și 100 jandarmi, sub coordonarea a  6 procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Argeș.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90