Donaris 930 x 122

18 februarie

5 SUBIECTE DE INTERES PENTRU CONTRIBUABILI

Administrația Județeană a Finanțelor Publice organizează o nouă întâlnire informativă deschisă pentru toți contribuabilii argeșeni interesați să afle noutățile fiscale și să primească lămuriri în privința manierei de aplicare a acestora.

Citiți și: Programul de lucru cu publicul la Finanţe în Piteşti

Întâlnirea cu contribuabilii este programată pentru marți, 18 februarie, la ora 12, în sediul din Pitești al Administrației (în sala de ședințe de la mezanin I).

5 vor fi principalele subiecte de dezbatere: modificările şi completările aduse formularelor 100 şi 112, informații cu privire la completarea şi depunerea formularelor 392 A, 392 B şi 393, aspecte referitoare la completarea şi depunerea formularului 101, aspecte despre completarea şi depunerea formularului 205 și contribuţia de asigurări sociale de sănătate pentru veniturile din arendă.

Citiți și: CONTRIBUABILII ARGEȘENI, AȘTEPTAȚI LA FISC

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90