Donaris 930 x 122

    ACCIDENT_MUNTENEGRU

    6 dintre românii morți în Muntenegru ar fi din Curtea de Argeș!

    Potrivit celor mai recente informații, șase dintre românii decedați în Muntenegru în accidentul de autocar care a avut loc ieri ar fi din Curtea de Argeș.

    Ar fi vorba de persoane care obișnuiau să facă an de an excursii în străinătate cu firma care deține autocarul respectiv. Cert este că din Curtea de Argeș în autocar se aflau 8 persoane.

    La această oră, numărul decedaților din România a ajuns la 18, dintr-un total de 19 morți. Alți cetățeni români sunt răniți și au fost internați în spitalul din Podgorica.

    Ministerul Afacerilor Externe a pus la dispoziție două linii telefonice gratuite, cu caracter permanent, pentru familiile din țară ale victimelor accidentului: un tel-verde gratuit, 0800800407, apelabil doar din România, şi un număr apelabil şi din străinătate, 0214311259.

    Autocarul cu turiști s-a prăbușit într-o prăpastie, autoritățile din Muntenegru anchetând acum cauzele care au condus la această tragedie, una dintre cele mai mari tragedii rutiere din istoria acestei țări. O primă ipoteză luată în calcul este pierderea de către șofer a controlului asupra volanului, ca urmare a vitezei excesive. Circuitul turistic pe care circula autocarul era Serbia-Croația-Muntenegru. Proprietarul autocarului este firma de transport din București Gregory Tour, iar circuitul fusese contractat de agenția de turism Maree Travel.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3