930×122 POSADA 5

dacia-duster_1707883c

60 de cercetători, în vizită la Dacia

Un grup de 60 de oameni de ştiinţă şi cercetători a vizitat vineri, 6 mai, platforma industrială Dacia de la Mioveni, în cadrul sesiunii ştiinţifice de primăvară a Comisiei Productica Dacia – Renault, informează direcţia de comunicare din cadrul companiei.

Din delegaţie au făcut parte Alain Gerard, Jose Pietri şi Odile Plettener, profesori universitari, invitaţi speciali sosiţi din Franţa pentru acest eveniment, doctoranzi şi studenţi din Franţa şi România, precum şi membrii ai Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România. Primăria Mioveni a fost reprezentată de Nadia Matei, inspector principal. Oamenii de ştiinţă au vizitat departamentele Presaj, Caroserie şi Montaj ale Uzinei Vehicule Dacia.

 

Programul sesiunii de primăvară a Comisiei Productica Dacia – Renault a debutat joi, 5 mai cu o conferinţă de presă la Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni, iar în zilele de vineri, 6 şi sâmbătă, 7 mai vor avea loc susţineri de lucrări în plen în domeniul ingineriei şi fabricaţiei.

Comisia Productica Dacia – Renault se află la a treia sesiune ştiinţifică de la înfiinţarea sa de către Academia Oamenilor de Ştiinţă din România în primăvara lui 2010. Programul complet al manifestărilor poate fi accesat pe site-ul Primăriei Mioveni. Următoarea întâlnire este programată pentru toamna acestui an.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90