930×122 CAPRA 5

elevi

9 ELEVI DIN VÂLCEA FAC STAGIU DE PRACTICĂ LA JANDARMERIA ARGEȘ

În perioada 8 iunie-17 iulie nouă elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani (Vâlcea) desfăşoară stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, în conformitate cu programa de învăţământ.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În primele zile ale stagiului de practică elevii vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii și vor primi informații despre instructaje, programul şi misiunile Inspectoratului.

Elevii vor fi îndrumaţi de tutori-jandarmi cu experienţă în cadrul unui program de tutelă profesională şi vor participa la misiunile care revin subunităţilor de ordine publică din Piteşti (5 elevi), Câmpulung Muscel (3 elevi) şi Curtea de Argeş (1 elev).

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

La finalul stagiului cei nouă vor fi apreciaţi cu calificative, care le vor fi transmise unităţii de unde provin. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3