NOR CURIER 930X122

Arges

9 LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ, AFECTATE DE INUNDAȚII

Argeșul are din nou de suferit de pe urma ploilor abundente.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Până aseară noul bilanț al inundațiilor din județ era următorul: 9 localități afectate (orașele Mioveni și Costești și comunele Bascov, Micești, Mușătești, Morărești, Budeasa, Ștefan cel Mare și Lunca Corbului), 44 de gospodării și 138 de hectare de terenuri agricole inundate și afectate 2, 2 km de drumuri naționale (DN 7 C în Mușătești și DN 7 în Morărești), 0, 85 de km de drumuri județene, 3, 65 de km de drumuri comunale, 2 poduri și 4 podețe.

Ieri prefectul Mihai Oprescu a fost în comunele Micești și Budeasa ca să coordoneze, împreună cu șeful ISU Argeș, acțiunile de intervenție pentru evitarea producerii de inundații prin deversarea controlată a unor acumulări de apă în satele Budeasa Mică și Păuleasca. Potrivit Prefecturii, structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătite să intervină cu peste 350 de lucrători și 86 de mijloace auto, fiind în stare de alertă și personalul Administrației Bazinale de Apă Argeș Vedea, precum și lucrătorii de la Drumuri Naționale și Drumuri Județene. Amintim că Argeșul se află sub cod portocaliu de inundații până sâmbătă, 26 aprilie, la ora 18.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3