EcoMoto 930×122

draperie perdea emag

9 sfaturi pentru a alege o perdea și draperia ideală pentru orice cameră

9 sfaturi pentru a alege o perdea și draperia ideală pentru orice cameră.

Să discutăm despre câteva dintre principalele lucruri la care ar trebui să ne gândim atunci când alegem cele mai bune modele de perdea și draperie pentru fiecare cameră.

Întâmpinați dificultăți în a decide care perdea și draperie s-ar potrivi cu stilul dvs. și s-ar asorta cel mai bine cu ferestrele dvs.? Ei bine, nu sunteți singur. Mulți dintre noi avem probleme serioase atunci când vine vorba de alegerea unui model perfect de perdea și draperie. Cu toate acestea, această sarcină nu trebuie să fie atât de greoaie.

Următoarele sfaturi vă vor garanta că alegeți o perdea și o draperie potrivită pentru ferestrele dvs. și că vă veți bucura de experiență, în același timp.

Funcția perdelei sau a draperiei

Perdelele și draperiile sunt realizate din diferite țesături, fiecare dintre ele fiind potrivită pentru anumite scopuri. Nu ar fi logic să cumpărați perdele sau draperii realizate dintr-o singură țesătură pentru întreaga casă. Fiecare material este potrivit pentru anumite scopuri. Dacă vă interesează doar decorul, țesăturile delicate și ușoare sunt în regulă. Cu toate acestea, în dormitorul dvs., ați dori să căutați un material mai gros (opac) pentru a vă asigura că intră mai puțină lumină și veți dormi bine noaptea.

Alegerea culorii adecvate pentru cameră

În mod ideal, culoarea perdelelor și draperiilor ar trebui să se potrivească cu culorile din restul camerei. Fie că contrastează sau se asortează cu mobilierul camerei este o preferință personală. Puteți alege fie o culoare care să fie complementară cu pereții camerei dvs. sau nu. Este în întregime decizia dvs., dar este un lucru important la care să vă gândiți.

Căptușeala draperiei

Dacă perdeaua dvs. trebuie atârnată de o fereastră expusă la lumina directă a soarelui, cea mai bună alegere este o căptușeala de protecție. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când sunt utilizate în acest fel, acest tip de perdele și draperii vă fac fereastra mai opacă. Prin urmare, va rezista mai mult din cauza unei rate mai mici de estompare.

Tipul de țesătură pentru perdele și draperii

Aspectul camerei dvs. este puternic legat de materialul folosit pentru o perdea sau draperie. Există o varietate de țesături din care puteți alege. Ceea ce ar trebui să vă informeze alegerea este fie cantitatea de lumină pe care doriți să o lăsați să intre în camera dvs., fie decorul și starea de spirit pe care doriți să o transmită camera dvs.

Accesorii și ornamente pentru perdele și draperii

Există o gamă variată de opțiuni pentru accesorii și ornamente, din care puteți alege. Așadar, în funcție de efectul pe care vă așteptați să îl aibă o perdea sau draperie, puteți alege fie șireturi, fie suporturi. Atunci când sunt utilizate alături de perdele și draperii simple, accesoriile adaugă măreție și bogăție.

Preț și accesibilitate

Bugetul dvs. este un factor important al perdelelor și draperiilor pe care ar trebui să le cumpărați. Costul țesăturilor diferă semnificativ de la una la alta. Bumbacul este accesibil pentru majoritatea oamenilor. Pe de altă parte, mulți oameni consideră că, în timp ce mătasea oferă un aspect mai elegant, aceasta este exagerat de scumpă.

Ce stil și dimensiune doriți pentru perdelele și draperiile dvs.

Dimensiunea și stilul perdelei sau a draperiei pe care le căutați vor determina materialul. Perdelele care atârnă de sus trebuie să fie realizate din țesături ușoare. Pentru ca perdelele și draperiile să nu zboare din cauza vântului care suflă, țesăturile mai grele sunt potrivite pentru ferestre și uși mari.

 Perdelele și draperiile dvs. vă pot ajuta să ajungeți la temperatura dorită a camerei

Unele țesături sunt potrivite atunci când o cameră trebuie păstrată mai călduroasă, în timp ce altele sunt potrivite pentru camere mai răcoroase. Tweed, pielea întoarsă și catifeaua ajută la menținerea camerei mai calde. Bumbacul și inul sunt bune pentru a menține camera la o temperatură mai rece.

Rezistența perdelelor și a draperiilor

Cele mai rezistente perdele și draperii ar trebui să fie o prioritate pentru dvs. Deși unele țesături arată frumos, se pot uza mai repede decât altele.

Aceste sfaturi sunt foarte importante dacă doriți să alegeți o perdea și draperie potrivită pentru fiecare fereastră sau ușă. Când vă confruntați cu problema alegerii celor mai bune modele, va trebui să utilizați toate sfaturile de mai sus și să evitați cumpărăturile impulsive.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3