NOR CURIER 930X122

A ajuns Politia sa fure apa?

apa Poate că nu reuşesc să găsească niste indivizi care au spart un apartament de pe strada Exerciţiu, că doar avem un prieten păţit, dar cei de la Secţia 3 Războieni au reuşit să stea racordaţi neoficial la o conductă de apă din oraş. Totul a fost descoperit din întâmplare, pe 3 februarie, de o echipă a Apă Canal care a fost chemată să intervină la o avarie. În curtea Poliţiei din Războieni, există două imobile, unul care poate fi zărit din stradă- al Poliţiei Muncipale Piteşti, şi un altul în spatele acestuia-al Secţia Nr. 3. Dacă primul este racordat şi contorizat consumul, la clădirea din spate, unde există un grup sanitar, racordul se realizează din altă conductă ce terce prin stradă, însă fără contor. Asta deşi logic ar fi fost ca cea de a doua clădire să fie branşată la cea cu apometru. Cei de la intervenţii au rezolvat avaria şi, în urma constatărilor, au informat Serviciul Economic al societăţii. Conform şefului serviciul de la Apă Canal, Victor Enache, societatea Consiliului Local a notificat Inspectoratul de Poliţie Argeş despre acestă branşare ilegală, solicitându-le reprezentanţilor Poliţiei să se prezinte la discuţii pentru conciliere. Adică, să se stingă acest conflict pe cale amiabilă, Poliţia Argeş urmând să achite o despăgubire calculată conform legislaţiei şi parametrilor tehnici în baza unui calcul de cost care este bazat pe diametrul ţevii, debitul şi consumul pe trei ani. “Am transmis pe adresa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş o notificare în care am informat despre incident şi am solicitat să ne întâlnim pentru a rezolva situaţia pe cale amiabilă, prin conciliere. Pe 11 martie, ar urma să avem această întâlnire cu reprezentanţii Poliţiei. Dacă nu vom cădea la un acord, vom închide acel bransament şi va trebui să ne constituim parte civilă şi să ne
adresăm instanţei”, a afirmat Victor Enache. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, subinspector Robert Radu, a precizat că deocamdată, la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş, această notificare nu a ajuns şi că au aflat abia cum că există această problemă la Secţia 3, însă de la presă, nu oficial de la Apă Canal. De asemenea, în momentul în care notificarea va apărea, Inspectoratul va lua act de sesizare, va fi constituită o comisie internă care să analizeze cauzele acestei situaţii şi că  reprezentanţii insitituţiei se vor prezenta la discuţii cu cei de la Apă Canal.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3