EcoMoto 930×122

masina-mlastina

A cazut cu masina de pe pod!

De la bal ,la spital. Un bărbat care se întorcea de la o petrecere, a căzut cu mașina de pe un pod din Baiculesti și a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Mașina, în care se aflau bărbatul și o pasageră, a zburat  mai bine de 15 metri prin aer și a căzut într-o zonă mlăștinoasă de pe cursul râului Argeș. Amețit de aburii alcoolului și conducând cu viteză, șoferul a vrut să ocolească o groapă. Ceea ce a reușit este cu totul și cu totul altceva: a scăpat volanul din mână și a trecut prin balustrada podului.

Acesta a ajuns la spital cu răni grave. „Pacientul a fost adus stabil hemodinamic și repirator însă este policontuzionat din accidentul rutier. Acesta prezintă o contuzie de buza inferioară cu lipsă de substanță și un traumatism toraco-abdominal închis. În afara acestui aspect trebuie menționat că pacientul consumase băuturi alcoolice”, a declarat Valentina Dublea, medic UPU Spitalul Județean Argeș.

Pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul, polițiștii au fost nevoiți să își ridice pantalonii și să intre în nămol pentru a face măsurători.  Autoturismul a fost avariat în proporție de 60 la sută. Nici unul dintre cei doi ocupanți ai locurilor din față nu purtau centura de siguranță. Bărbatului i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei și i se va întocmi dosar penal.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3