New Profesional Consult 930 x 122

încredere

A CRESCUT ÎNCREDEREA ROMÂNILOR ÎN JANDARMERIE

Conform unui sondaj de opinie Sociopol, realizat în perioada 16-20 octombrie, Jandarmeria se menţine în topul preferinţelor românilor.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Instituția se bucură de un procent de 78% încredere din partea populației, în creştere cu 14% faţă de septembrie, luna sondajului anterior, precizează Jandarmeria Argeș într-un comunicat de presă remis în urmă cu puțin timp pe adresa redacției noastre.

Rezultatele sondajului Sociopol cu privire la percepţia publică asupra instituţiilor statului arată că 95% dintre români au încredere în Pompieri, apoi în Armată (83%) şi Jandarmerie (78%). Biserica se află pe locul al patrulea, cu 72%, iar DNA, pe locul al zecelea, cu 55%, la egalitate cu Banca Națională a României.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

Sondajul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1.004 persoane, prin intermediul interviurilor telefonice, marja maximă de eroare fiind de +/- 3, 2%.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90