Donaris 930 x 122

accident

A fost clasat dosarul accidentului din Argeș în care a fost implicată mașina lui Lucian Bode

A fost clasat dosarul accidentului din Argeș în care a fost implicată mașina lui Lucian Bode.

Citiți și: Video – Argeș: Impact între două autoturisme. Două persoane rănite

Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului general a clasat dosarul accidentului din Argeș, pe drumul dintre Pitești și Râmnicu Vâlcea, în care a fost implicat în toamna anului trecut fostul ministru al Transporturilor din Guvernul Orban, Lucian Bode, actual ministru de Interne și de Justiție în Guvernul Câțu, au declarat surse judiciare pentru G4media.ro.

”S-a emis soluție de clasare și pentru șoferul SPP. Nu au fost ăntrunite elementele constituitive ale unei infracțiuni”, au precizat pentru G4media.ro surse judiciare.

Citiți și: Update: Și-a făcut mașina praf și a fugit. Șoferul nu avea permis

Pe 31 august 2020, mașina ministrului transporturilor Lucian Bode a circulat pe contrasens, încălcând linia continuă pe drumul dintre Vâlcea spre Pitești. Autoturismul demnitarului a acroșat o altă mașină, a unor polonezi, care circula regulamentar. Șoferul SPP și o femeie poloneză au fost răniți ușor.

Pe 3 septembrie 2020, dosarul a fost preluat de Secţia Parchetelor Militare (SPM) din cadrul Parchetului General de la Parchetul Militar București, prin ordonanţă a procurorului general Gabriela Scutea.

Ministrul a declarat atunci că dormea în timp ce șoferul SPP făcea slalom peste linia continuă.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441