930×122 CAPRA 5

Arges

A FOST PERICOL DE EXPLOZIE LA O STAȚIE GPL

Pompierii și personalul SMURD din Argeș au avut de lucru și aseară și azi-noapte.

Citiți și: Masacru în urma unei explozii la magistrala de gaze. Patru morți, cinci răniți grav

Astfel, ieri, în jurul orei 21:35, două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topoloveni au intervenit în comuna Boţeşti, satul Moşteni Greci, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o căpiţă de fân.

Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă și la locuinţa din apropiere. Prin urmare, singura pagubă au fost 1.000 de kilograme de plante furajere. Cauza incendiului? O țigară aprinsă aruncată la întâmplare.

Citiți și: Argeș. O tânără șoferiță i-a dat gata pe polițiști!

A doua intervenție s-a consumat azi-noapte, dincolo de ora 3, în comuna Miroși. Un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de la Secţia de Pompieri Costeşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autorulotă.

A fost risc de extindere a focului la o staţie GPL din apropiere, existând pericol de explozie. Dacă incendiul ajungea la stația respectivă, consecințele puteau fi devastatoare. Din fericire, pompierii argeșeni au intervenit și de această dată cu maximă promptitudine și au stins flăcările la timp.

În incendiu au ars elementele combustibile ale autorulotei, o casă de marcat şi un calculator aflate în mașină. Cauza? Un scurtcircuit produs din pricina unui conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3